A HiBREW multikapszulás kávéfőzők összehasonlítása

A HiBREW multikapszulás kávéfőzők összehasonlítása

„Mi a különbség a H1, H2 és H3 kapszulás kávéfőzők között?”

„Melyik multikapszulás kávéfőzőt válasszam?”

A legtöbbször ezeket a kérdéseket teszik fel nekünk ügyfeleink, ezért úgy gondoltuk a válaszokat leírjuk ebben blog bejegyzésben, hogy Ön minél könnyebben tudja meghozni a döntést. Vásárlás előtt ezt a cikket mindenképp olvassa el! Mire a végére ér, már tudni fogja melyik multikapszulás gépet fogja választani. Azt előre eláruljuk: nincs rossz döntés :)

(Ebben a bejegyzésben nem foglalkozunk a multikapszulás hordozható kávéfőzőkkel, azokról későbbi cikkünkben olvashatnak majd.)

hibrew.hu
hibrew.hu

A HiBREW multikapszulás kávéfőzők kiváló minőségű, vízfűtő rendszerrel (Thermoblock system) és szivattyúval rendelkeznek, amelyek mindhárom H1, H2 és H3 széria esetén szinte teljesen megegyeznek. Ezek a minőségi alkatrészek lehetővé teszik, hogy finom, krémes kávét főzhessünk a készülékekkel.

A különbségek megjelenésben, méretben és vezérlő elektronikában mutatkoznak. 

A megjelenés:

Fehér HiBREW H1A Fekete HiBREW H1A Fehér HiBREW H2A Fekete HiBREW H2A Fehér HiBREW H2B Fekete HiBREW H2b HiBREW H3A
Fehér H1A Fekete H1A Fehér H2A Fekete H2A Fehér H2B Fekete H2B H3A

A H2-nek, H3-nak fém karja van, míg a H1-nek műanyag.
A H3A-nak nagyobb tartálya van és fém burkolata, kicsivel nagyobb csésze is aláfér.
A H3A (jelenleg) nem bővíthető további adapterekkel mint például Tchibo, Lavazza, a H1 és H2 széria igen.

A H1A, H2A és H3A kávéfőzőkön két programozható kávégomb van, melyek nyomva tartással programozhatók. A beállításhoz tartsuk nyomva a kis- vagy nagycsésze gombot, amíg elkészül a megfelelő mennyiségű kávé, amit automatikusan elment a gép, következő alkalommal már csak röviden kell megnyomni és kiadja az előzőleg beprogramozott mennyiséget (a főzési időt jegyzi meg, nem az átfolyt víz mennyiségét, a kávémennyiség más típusú kapszulánál, kávénál eltérhet).  A H2B hét LED-es kijelzőjén lehet kiválasztani a főzési időt főzés előtt (az utolsó választást megjegyzi).
Minden típusnál megállítható a főzés a ’főzés indítási gomb’ újbóli megnyomásával.

Az első multikapszulás HiBREW kávéfőzők sima H1, H2 és H3 jelölésűek voltak, ezeket már nem igen lehet újonnan beszerezni. Leváltotta őket az ’A’ és ’B’ széria.
A típuskódban az ’A’ jelölés azt jelzi, hogy hideg ital is készíthető vele megfelelő kapszulával pl.: Dolce Gusto Cold Brew.  HiBREW H2 esetén a ’B’ verzió is tud hideg italt és LED-es kávémennyiség kijelzéssel rendelkezik.

Sokszor felmerülő kérdés, hogy mit jelentenek a 3in1, 4in1 és az 5in1 kifejezések:
3in1: Dolce Gusto és Nespresso kompatibilis kapszula és őrölt kávé
4in1: Dolce Gusto és Nespresso kompatibilis kapszula és őrölt kávé és E.S.E. POD 44mm kávépárna
5in1: Dolce Gusto, Nespresso és K-Cup kompatibilis kapszula, őrölt kávé és E.S.E. POD 44mm kávépárna


„A bővítő adaptereket külön kell megvásárolni vagy a csomag része?”
A termék leírásában/címében leírjuk, melyik változatban küldjük a gépeket. Dolce Gusto és Nespresso kompatibilis kapszula és őrölt kávé lefőzésére minden jelenleg kapható multikapszulás gép alapkiépítésben alkalmas, a 4in1 pluszban E.S.E. POD szűrőt, az 5in1 van K-Cup adaptert is tartalmaz.

Bár a K-Cup kapszulák jelenleg még nem terjedtek el széleskörben Magyarországon, a HiBREW kávéfőzők 5in1 változata készen áll arra, hogy fogadjon ilyen kapszulákat is.

Ha sikerült választani a multikapszulás kávéfőzők közül, látogasson el a hibrew.hu multikapszulás kávéfőzők oldalára és vásárolja meg kedvenc multifunkciós kávéfőzőjét. Ha továbbra is vannak kérdései, forduljon hozzánk az info@hibrew.hu e-mail címen vagy látogasson el a Gyakran ismételt kérdések oldalunkra.

Köszönjük, hogy elolvasta első blogbejegyzésünket!

hibrew.hu