Őrölt kávék

 

A fémdobozban elhelyezett őrölt kávé hosszabb ideig friss marad, mert a fémdoboz megvédi a levegő és a napfény káros hatásaitól, így megőrizhető az intenzív íz és aroma. A visszazárható műanyag fedél pedig tovább biztosítja a frissességet és megkönnyíti a kávé tárolását és felhasználását.
Szállítmányunkban pár őrölt kávés doboz megsérült, enyhén behorpadt. Ez a kávé minőségét nem rontja. Ha önnek így is megfelel a termék (pl. nem ajándékba szánja), használja a 'horpadtisjo' kuponkódot! Így 10%-al olcsóbban juthat hozzá Dél-Olaszország egyik kedvenc kávéjához. A kupon csak a Caffe Carbonelli 250gr kiszerelésű őröltkávéjához használható fel. Ha a választott ízben nincs horpadt doboz, épet fogunk küldeni.

 

4 termék 1 4
Caffé Carbonelli ARABICA EXTRA 250 g őrölt kávé
10
Caffé Carbonelli ARABICA EXTRA 250 g őrölt kávé
Caffé Carbonelli ARABICA EXTRA 250 g őrölt kávé

Finomított keverék, amely 100%-ban a legjobb arabica kávéból áll.
Brazília és Közép-Amerika ültetvényeiről.

 

A hat különböző kávéültetvény érzékszervi jellemzői a fő összetevői ennek a kiváló keveréknek, amelyet szakértelemmel kevernek, így egy édes kávét készítenek, csokoládés jegyekkel, finom édes és bársonyos utóízzel. Egy kifinomult keverék, amely 100%-ban a legjobb Arabica kávéból áll, a brazíliai ültetvényekről és a közép-amerikai hegyvidéki ültetvényekről. Egy 1946-ig visszanyúló tapasztalat eredménye, ezeknek a kiváló kávéknak a kiegyensúlyozott adagolása, a nápolyi hagyományt követve, egy sűrű krémes, testes aromájú aromás kávékeveréket eredményez, kakaós jegyekkel. Tonizál és élénkít, miközben élvezetes és kényeztető kávéélményt nyújt.

A Caffé Carbonelli Arabica Extra kávé egyszerre bonyolult és elegáns ízvilággal rendelkezik, amely garantáltan lenyűgözi az igényes kávérajongókat. A kávé minősége és egyedisége azonnal észrevehető, amikor megnyitjuk a csomagot – az illat olyan intenzív és élénk, hogy azonnal magával ragad bennünket.

A Caffé Carbonelli Arabica Extra kizárólag a legjobb minőségű kávébabokból készült, amelyeknek a forró klíma, a trópusi nedvesség és a gazdag talaj adja meg az egyedülálló ízvilágot. Az őrlési folyamat különleges művészete a Caffé Carbonelli mesterének köszönhető, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű kávépor előállítását.

Azoknak készült, akik a kávé minőségét és az igényes ízélményt tartják szem előtt. A kávé tökéletes választás reggelire vagy délutáni kikapcsolódáshoz is. Az Arabica Extra kávé szerelmesei biztosak lehetnek abban, hogy megkapják a legjobb minőségű kávé élményt, amely a Caffé Carbonelli nevével fémjelzett.

Várható kézbesítés, házhozszállítás esetén
 :
2024.06.24
Saját raktáron
4 440 Ft
3 990 Ft
Kezdete: 2024.06.16 Vége: 2024.07.16
Megtakarítás: 450 Ft
Caffé Carbonelli DECA 250 g koffeinmentes őrölt kávé
10
Caffé Carbonelli DECA 250 g koffeinmentes őrölt kávé
Caffé Carbonelli DECA 250 g koffeinmentes őrölt kávé

Finomított, koffeinmentes keverék, amely 100%-ban a legjobb arabica kávéból áll.
Brazíliából és Közép-Amerika hegyvidéki ültetvényeiről.

Különleges koffeinmentes kávékeverék, amely testes ízzel és intenzív aromával rendelkezik, amely megfelel egy igazi hagyományos eszpresszónak. Az őrölt eszpresszó DECA pörkölt kávékeverék jó alternatíva mindazok számára, akik nem szeretik vagy nem fogyaszthatnak koffeint.

A Caffé Carbonelli DECA 250 g őrölt kávé egy igazi csodakávé, melyet azoknak ajánlunk, akik élvezni szeretnék a kávé ízét és illatát, azonban az egészségük megőrzése érdekében elkerülnék a fekete kávé túlzott fogyasztását. Egy igazi ritkaság a kávék között. A Carbonelli személyes garancia a minőségre.

Várható kézbesítés, házhozszállítás esetén
 :
2024.06.24
Saját raktáron
4 440 Ft
3 990 Ft
Kezdete: 2024.06.16 Vége: 2024.07.16
Megtakarítás: 450 Ft
Caffé Carbonelli NAPOLI 250 g őrölt kávé
9
Caffé Carbonelli NAPOLI 250 g őrölt kávé
Caffé Carbonelli NAPOLI 250 g őrölt kávé

70% Arabica kávé
30% Robusta (két különböző robusta kávéültetvényről)
Az íz és a testes keverék tökéletes kombinációja

Egy fantasztikus minőségű olasz kávé, amely kitűnően alkalmas mindennapi fogyasztásra, és kiválóan illik azoknak, akik szeretik az erős, intenzív kávé ízt. Azok számára, akik szeretnék élvezni a Nápoly ízvilágát egy csészényi kávé formájában, ez az a termék, amit érdemes megvásárolni.

Kiváló minőségű arabica kávé keveréke, amelyet gondosan pörköltek és két különböző robusta kávéültetvény 30%-ával kevernek. Intenzív, de kiegyensúlyozott kávé, amelyet a karamell összetéveszthetetlen jegyei jellemeznek, és amely magában foglalja az arabica kávé összes esszenciáját és aromáját. A tetején sűrű és édes krém. Az őrölt eszpresszó NAPOLI pörkölt kávékeverék 70% Arabica kávéból áll, így tökéletes ízkombinációt és testes keveréket biztosít. A pontos módszer, a lassú pörkölés és a minőség bölcs adagolása a nápolyi hagyományos kávé klasszikus szintézise.

Összességében, ha valaki szeretné mélyebben megismerni az olasz kávé ízvilágát, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni a Carbonelli NAPOLI kávét. Ez az erős, intenzív olasz kávé a barátságos atmoszférájával és az exkluzív ízével garantáltan felejthetetlen élményt nyújt a kávé szerelmeseinek.

Várható kézbesítés, házhozszállítás esetén
 :
2024.06.24
Saját raktáron
3 080 Ft
2 790 Ft
Kezdete: 2024.06.16 Vége: 2024.07.16
Megtakarítás: 290 Ft

80% Robusta kávé
20% Arabica kávé (Santos)
Intenzív és tartós íz és erős aroma
Sűrű krém (crema) réteg

A Caffé Carbonelli VESUVIO 250g őrölt kávé egy igazi olasz élményt nyújt minden egyes csészében. A VESUVIO nevű keverék egyedi ízvilágát a hagyományos, dél-olasz stílusú pörkölésnek köszönheti. 
A "VESUVIO" nevet ennek a különleges kávékeveréknek a "robbanékony" ízére utalva választották.
A Carbonelli VESUVIO kávé különleges ízjegyei a sötét pörkölésnek köszönhetően érvényesülnek, mely elkészítési eljárás kiemeli a karakteres ízeket és aromákat. Az árpára emlékeztető, erős karakterű kávé egy sűrű és gazdag textúrájú italként jelentkezik, melyben a világosabb, gyümölcsös ízjegyek is gyönyörűen érvényesülnek.

Ez a 250g-os kiszerelésű őrölt kávé az ideális választás mind az otthoni kávéfogyasztók, mind a kávézók és éttermek számára, akik kiváló minőségű, autentikus olasz kávét szeretnének kínálni vendégeiknek. A VESUVIO a Caffé Carbonelli legnépszerűbb kávékeverékei közé tartozik, mellyel valódi olasz élményt kínálhatunk vendégeinknek mind a reggeli induláshoz, mind pedig az édes élet élvezetéhez.


Várható kézbesítés, házhozszállítás esetén
 :
2024.06.24
Saját raktáron
2 290 Ft
4 termék 1 4