TOP termékek

HiBREW.hu shop „Kell egy jó szlogen” nyereményjáték

A játék lezárult.

 

Keressük azt a szlogent, amely a HiBREW multikapszulás kávéfőzőire a legjobban ráillik.
Segíts nekünk ebben és nyerj!
A nyeremény két HiBREW M2 hideg/meleg tejhabosító.

A játékban való részvételhez csupán annyit kell tenned, hogy a lenti linken található „Hibrew multikapszulás kávéfőzők és kiegészítők” Facebook oldal „Kell egy jó szlogen” nyereményjáték bejegyzéséhez, írj kommentben egy (maximum két mondatos) szlogent, amely kifejezi mennyire sokoldalúan használhatóak a HiBREW kávéfőzői (Pl.: „Sokféle kapszula, egy kávéfőző”).

A nyereményjáték végén két nyertes lesz. Az első nyertes, aki a legtöbb lájkot kapja az általa megosztott szlogenre. A második nyertest kisorsoljuk azok közül, akik multikapszulás kávéfőzőkre jellemző szlogent osztanak meg a fő bejegyzés alatt. Általános hozzászólások nem vesznek részt a játékban (pl. „Szép időnk van”).

Fontos!
Csak azokat a szlogeneket tudjuk figyelembe venni, amelyek a „Hibrew multikapszulás kávéfőzők és kiegészítők” Facebook oldal „Kell egy jó szlogen” nyereményjáték bejegyzése alatt vannak.

A nyereményjáték időtartama: 2021. szeptember 21. – 2021. október 19. 21:00

A sorsolás napja: 2021.október 19.

 

Kérjük oszd meg és lájkolj!

 

Itt található a nyereményjáték (ide várjuk a szlogent):
https://www.facebook.com/pg/HibrewShopHU/posts/?ref=page_internal

 

Játék leírása és nyereményjáték szabályzat:
https://www.hibrew.hu/nyeremenyjatek

 

A multikapszulás kávéfőzők (ötletszerzéshez):
https://www.hibrew.hu/spl/868453/Multikapszulas-kavefozok

https://www.hibrew.hu/spl/239893/Hordozhato-kavefozok

 

A nyeremény:
https://www.hibrew.hu/spd/M2/HiBREW-M2-hideg-meleg-tejhabosito

Sikeres Like gyűjtést a szlogenekhez és sok szerencsét kívánunk!

#nyeremenyjatek #szlogen #HiBREWhu

HiBREW.hu shop „Kell egy jó szlogen” nyereményjáték szabályzat

 

 1. A játék és szervező
 • Az „Hibrew multikapszulás kávéfőzők és kiegészítők” Facebook oldalon futó „Kell egy jó szlogen” nyereményjátékot (továbbiakban nyereményjáték) a www.hibrew.hu üzemeltetője Krasznai Zoltán e.v. /Nyilvántartási száma: 55918787, Adószáma: 57302322-1-33, Székhelye: Magyarország, 2360 Gyál, Dobó Katica utca 72./ szervezi (továbbiakban Szervező).
 1. Kik vehetnek részt a játékban?
 • A nyereményjátékban részt vehet minden 18 éven felüli, internet- felhasználó, Facebook profillal rendelkező, természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: Játékos).
 • Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult.
 • Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.
 • A nyereményjátékban a szervezők, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.
 • Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.
 • Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a nyereményjátékban nem jogosult részt venni, illetve a nyereményjátékból automatikusan kizárásra kerül.
 • A Játékból kizárásra kerülnek azok a Játékosok, akik a nyereményjáték szellemével ellentétesen vesznek részt a nyereményjátékban.
 • A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen nyereményjáték szabályzat szerint történik. Amennyiben a nyereményjátékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit
 • kell alkalmazni.
 1. A nyereményjáték időtartama, célja, menete
 • A nyereményjáték időtartama: 2021. szeptember 21. – 2021. október 19. 21:00
 • A sorsolás napja: 2021.október 19.
 • A játék célja: A https://www.hibrew.hu/spl/868453/Multikapszulas-kavefozok linken található multikapszulás kávéfőzőkre jellemző legjobb szlogen megtalálása, amivel népszerűsíthetők az eszközök.
 • A játék menete: A Játékos a „Hibrew multikapszulás kávéfőzők és kiegészítők” Facebook oldal „Kell egy jó szlogen” nyereményjáték bejegyzésére, hozzászólásban közzé tesz egy maximum két mondatos szlogent, amely a multikapszulás kávéfőzőkkel kapcsolatba hozható pl.: „Sokféle kapszula, egy kávéfőző”. A multikapszulás kávéfőzőkhöz vagy a HiBREW márkához nem kapcsolódó szlogenek, hozzászólások (pl.: „Szép időnk van”) közzé tevői nem vesznek részt a nyereményjátékban, bejegyzéseiket a szervező törölheti.
 • A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.

 1. Nyeremények, nyertesek és sorsolás
 • Nyeremény 1-1 db (összesen 2db) HiBREW M2 hideg/meleg tejhabosító. A nyeremény kézpénzre nem váltható.
 • A nyereményjáték végén két nyertes lesz. Az első nyertes aki a nyereményjáték lezárása pillanatában a nyereményjátékban szabályosan, megfelelő helyen közzétett szlogenjére a legtöbb „like”-ot kapta. Megegyező „like” szám esetén, sorsolással döntjük el, ki legyen a nyertes. A második nyertest kisorsoljuk „like” számtól függetlenül. Egy játékos maximum egy nyereményt nyerhet.
 • A sorsolás https://socialwinner.besocial.hu segítségével lesz végrehajtva. A szervező fenntartja a jogot a sorsolás módjának megváltoztatásához (pl. sikertelen sorsolás esetén)
 • A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha a játékra jelentkezésekor nem töltötte be a 18. életévét, ha 5 munkanapon belül nem jelentkezik a nyereményért vagy bármely okból nem lehet felvenni vele a kapcsolatot. Szintén nem jogosult a nyeremény átvételére, ha egyértelműen bizonyítható, hogy több és/vagy hamis regisztrációval vett részt a játékban vagy a játék menetét bármilyen módon szándékosan befolyásolni próbálta vagy jelen szabályzat bármely pontját megsérti. A Nyertes amennyiben nem bocsájtja a Szervező rendelkezésére az átadáshoz/postázáshoz szükséges személyes adatait, személyes átvételtől is elzárkózik, jogosulatlanná válik a nyeremény átvételére.

 

 1. A nyeremény átvétele, kézbesítése
 • A nyertes választhat, hogy személyesen a hibrew.hu átadási pontján vagy házhozszállítással, MPL Csomagponton vagy Foxpost automatából kívánja átvenni a csomagot. A Szervező a nyereményt kizárólag magyarországi (MPL által megközelíthető) lakcímre, MPL csomagpontra vagy Foxpost automatába kézbesíti. A Szervező egy nyeremény, egyszeri, magyarországi kézbesítési díjját magára vállalja.

  

 1. Felelősség
 • A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából, a cselekvőképességében részlegesen korlátozott vagy cselekvőképtelen személy törvényes képviselő hozzájárulása nélküli, vagy kiskorú személy regisztrációjából, valamint a nyertes részére elektronikus úton elküldött értesítésnek neki fel nem róható elvesztéséből, egyéb okból történő sikertelen kézbesítéséből, illetve annak késedelméből eredő, a Játékos vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

 

 1. Szerzői jogok
 • A Játékos a nyereményjátékban való részvételével hozzájárulását adja, hogy a Szervező a nyereményjátékban közzétett bármely szlogent korlátlan ideig szabadon felhasználja. A Játékos nyereményjátékban közzétett szellemi termékek szlogenek/tartalmak után semmilyen követeléssel nem élhet. A szervező nem köteles felhasználni a nyereményjátékban résztvevő nyertes és/vagy bármely szlogent.

 

 1. Facebook
 • A Facebook teljeskörűen mentesítve van minden jelentkező vagy résztvevő részéről. Elismerjük, hogy a promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, illetve a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.