Szemes kávék

A szemes kávé az egyik legnépszerűbb kávéfajta, és számos előnnyel jár, ha ezt választjuk. Az egyik ilyen előny az, hogy a szemes kávé frissen őrölve azonnal és intenzíven felszabadítja a kávéaromákat és ízeket így igazi íz és illatexpozíciót élvezhetünk. Ezzel szemben a már őrölt kávé veszít az ízében és minőségében idővel, így ha szeretnénk igazán finom kávét inni, érdemes a szemes kávét választani.

A Caffe Carbonelli szemes kávéi különleges ízvilággal rendelkeznek, melyekre garantáltan ínycsiklandozó élményben lehet részünk. Egyik legnépszerűbb termékük a klasszikus szemes kávé, amely egy igazi olaszos kávéélményt biztosít a házi kávéfőzőnkben. Minőségi alapanyagokból készül, így biztosak lehetünk benne, hogy a legjobb minőségű kávébabok kerülnek darálónkba.

Annak érdekében, hogy teljes mértékben megélhesse a különleges kávéélményt, ajánlott frissen őrölni a szemes kávét minden alkalommal. 
Ha szeretné élvezni a szemes kávé nyújtotta íz és illatexpozíciót, a Caffe Carbonelli termékeit bátran ajánlom.

Végül szólva megjegyezném, hogy egy jó minőségű szemes kávé azon túl, hogy nagyszerű ízeket és aromákat biztosít, sokkal előnyösebb a környezetünkre nézve is, mint például az egyszer használatos kávékapszulák. Tehát, ha még nem kóstolta a Caffe Carbonelli szemes kávéit, tegye meg - bízunk abban, hogy nem fog csalódni!

5 termék 1 5
  Caffé Carbonelli DECAFFEINATO 1 kg koffeinmentes szemes kávé
9
  Caffé Carbonelli DECAFFEINATO 1 kg koffeinmentes szemes kávé

Finomított, koffeinmentes keverék, amely 100%-ban a legjobb arabica kávéból áll.
Brazíliából és Közép-Amerika hegyvidéki ültetvényeiről.

Különleges koffeinmentes kávékeverék, amely testes ízzel és intenzív aromával rendelkezik, amely megfelel egy igazi hagyományos eszpresszónak. Az őrölt eszpresszó DECA pörkölt kávékeverék jó alternatíva mindazok számára, akik nem szeretik vagy nem fogyaszthatnak koffeint.

A Caffé Carbonelli DECA szemes kávé egy igazi csodakávé, melyet azoknak ajánlunk, akik élvezni szeretnék a kávé ízét és illatát, azonban az egészségük megőrzése érdekében elkerülnék a fekete koffeines kávé túlzott fogyasztását. Egy igazi ritkaság a kávék között. A Carbonelli személyes garancia a minőségre.

Várható kézbesítés, házhozszállítás esetén
 :
2024.06.24
Saját raktáron
10 900 Ft
9 900 Ft
Kezdete: 2024.06.16 Vége: 2024.07.16
Megtakarítás: 1 000 Ft

Finomított keverék, amely 100%-ban a legjobb arabica kávéból áll.
Brazília és Közép-Amerika ültetvényeiről.

 

Több különböző kávéültetvény érzékszervi jellemzői a fő összetevői ennek a kiváló keveréknek, amelyet szakértelemmel kevernek, így egy édes kávét készítenek, csokoládés jegyekkel, finom édes és bársonyos utóízzel. Egy kifinomult keverék, amely 100%-ban a legjobb Arabica kávéból áll, a brazíliai ültetvényekről és a közép-amerikai hegyvidéki ültetvényekről. Egy 1946-ig visszanyúló tapasztalat eredménye, ezeknek a kiváló kávéknak a kiegyensúlyozott adagolása, a nápolyi hagyományt követve, egy sűrű krémes, testes aromájú aromás kávékeveréket eredményez, csokoládés jegyekkel. Tonizál és élénkít, miközben élvezetes és kényeztető kávéélményt nyújt.

A Caffé Carbonelli Arabica Extra kávé egyszerre bonyolult és elegáns ízvilággal rendelkezik, amely garantáltan lenyűgözi az igényes kávérajongókat. A kávé minősége és egyedisége azonnal észrevehető, amikor megnyitjuk a csomagot – az illat olyan intenzív és élénk, hogy azonnal magával ragad bennünket.

A Caffé Carbonelli Arabica Extra kizárólag a legjobb minőségű kávébabokból készült, amelyeknek a forró klíma, a trópusi nedvesség és a gazdag talaj adja meg az egyedülálló ízvilágot. Az őrlési folyamat különleges művészete a Caffé Carbonelli mesterének köszönhető, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű kávépor előállítását.

Azoknak készült, akik a kávé minőségét és az igényes ízélményt tartják szem előtt. A kávé tökéletes választás reggelire vagy délutáni kikapcsolódáshoz is. Az Arabica Extra kávé szerelmesei biztosak lehetnek abban, hogy megkapják a legjobb minőségű kávé élményt, amely a Caffé Carbonelli nevével fémjelzett.

Várható kézbesítés, házhozszállítás esetén
 :
2024.06.24
Saját raktáron
10 900 Ft

70% Arabica kávé
30% Robusta (két különböző robusta kávéültetvényről)
Az íz és a testes keverék tökéletes kombinációja

Egy fantasztikus minőségű olasz kávé, amely kitűnően alkalmas mindennapi fogyasztásra, és kiválóan illik azoknak, akik szeretik az erős, intenzív kávé ízt. Azok számára, akik szeretnék élvezni a Nápoly ízvilágát egy csészényi kávé formájában, ez az a termék, amit érdemes megvásárolni.

Kiváló minőségű arabica kávé keveréke, amelyet gondosan pörköltek és két különböző robusta kávéültetvény 30%-ával kevernek. Intenzív, de kiegyensúlyozott kávé, amelyet a karamell összetéveszthetetlen jegyei jellemeznek, és amely magában foglalja az arabica kávé összes esszenciáját és aromáját. A tetején sűrű és édes krém. Az őrölt eszpresszó NAPOLI pörkölt kávékeverék 70% Arabica kávéból áll, így tökéletes ízkombinációt és testes keveréket biztosít. A pontos módszer, a lassú pörkölés és a minőség bölcs adagolása a nápolyi hagyományos kávé klasszikus szintézise.

Összességében, ha valaki szeretné mélyebben megismerni az olasz kávé ízvilágát, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni a Carbonelli NAPOLI kávét. Ez az erős, intenzív olasz kávé a barátságos atmoszférájával és az exkluzív ízével garantáltan felejthetetlen élményt nyújt a kávé szerelmeseinek.

Várható kézbesítés, házhozszállítás esetén
 :
2024.06.24
Saját raktáron
7 700 Ft

Brazil, közép-amerikai, afrikai és indiai kávék kifinomult keveréke.

50% Arabica kávé
50% Robusta 

Krémes, aromás, intenzív ízű.

Az arabica és a robusta kávék közötti egyensúlyt képviseli. A legjobb afrikai és indiai kávéültetvények, valamint a brazil és közép-amerikai kávék válogatott keveréke. Erős kávé, ahol az indiai kávék erős, de ugyanakkor lágy aromái dominálnak.

Ha nem nem tudja eldönteni, hogy a robuszta kávé koffeindús erejét vagy az arabica kávé édeskés lágyságát válassza, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni a Carbonelli SANTA LUCIA kávét. Ebben a kávéban megtapasztalhatja a föld négy pontjáról érkező kávék harmóniáját.  Garantáltan felejthetetlen élményt nyújt a kávé szerelmeseinek.

Várható kézbesítés, házhozszállítás esetén
 :
2024.06.24
Saját raktáron
6 950 Ft

80% Robusta kávé
20% Arabica kávé (Santos)
Intenzív és tartós íz és erős aroma
Sűrű krém (crema) réteg

A Caffé Carbonelli VESUVIO 1 kg szemes kávé egy igazi olasz élményt nyújt minden egyes csészében. A VESUVIO nevű keverék egyedi ízvilágát a hagyományos, dél-olasz stílusú pörkölésnek köszönheti. 
A "VESUVIO" nevet ennek a különleges kávékeveréknek a "robbanékony" ízére utalva választották.
A Carbonelli VESUVIO kávé különleges ízjegyei a sötét pörkölésnek köszönhetően érvényesülnek, mely elkészítési eljárás kiemeli a karakteres ízeket és aromákat. Erős karakterű kávé egy sűrű és gazdag textúrájú italként jelentkezik, melyben a világosabb, gyümölcsös ízjegyek is gyönyörűen érvényesülnek.

Ideális választás mind az otthoni kávéfogyasztók, mind a kávézók és éttermek számára, akik kiváló minőségű, autentikus olasz kávét szeretnének kínálni vendégeiknek. A VESUVIO a Caffé Carbonelli legnépszerűbb kávékeverékei közé tartozik, mellyel valódi olasz élményt kínálhatunk vendégeinknek mind a reggeli induláshoz, mind pedig az édes élet élvezetéhez.

Várható kézbesítés, házhozszállítás esetén
 :
2024.06.24
Saját raktáron
5 690 Ft
5 termék 1 5