TOP termékek

A ’Saját raktáron’ státuszú termékek nálunk valóban raktáron vannak és rendelést követően 24 órán belül feladjuk önnek. Fáma futárszolgálattal, a feladást követő munkanapon várhatóan megérkezik a csomag otthonába vagy munkahelyére.

Vissza
Átlagos értékelés:
5
(2 vélemény)
Lászlók Iván dr.
2023.11.08
A HiBREW H2B kávéfőzőnk a Nespresso adapterrel elkezdett furcsán viselkedni: mindenhol jött rajta a kávé, csak ott nem, ahol jönni kellett volna. Foxpost autómatán keresztül elküldtem a szervizbe, ahol az átvétel napján megállapították a hibát: az adapter egy műanyag tartozéka volt a ludas. Azonnal cserélték és másnap vissza is küldték. Európai színvonalú szolgáltatás!
Czinege Anddrea
2022.08.31
Évekig nescafét ittunk, de néha jól esett volna egy igazi eszpresszó kávé is, Elkezdtem keresgélni a neten és rátaláltam erre a kis csodára! Napokon keresztül, minden nap felmentem az oldalra és nézegettem, hogy melyik legyen, Egyszer csak döntöttem! Ha már veszek, akkor a szabályozhatóst, amivel a mennyiséget lehet szabályozni! Ha akarom akkor igazi kávét iszom, ha akarom kapszulásat, mikor mihez van kedvem. Ráadásul 4 adapter van hozzá és többféle kapszulával kompatibilis. Finom kávét főz, kis helyen elfér és nagyon mutatós kis gép. Imádom!
Vélemény írása a termékről
Vissza
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!