Fiókos, bambusz kapszulatartó, üvegtetővel 5Five

Cikkszám: 
5five_163753

Tárolja kapszuláit ebben az univerzális kapszulatartóban. Nagy belső méreteinek köszönhetően bármilyen típusú kapszulát tárolhat benne. Dolce Gusto, Vertuo, Nespresso, Lavazza Blue vagy Firmo, Tchibo Cafissimo, K-Cup vagy kávépárna nem akadály. Rendezze be ahogy Önnek a legjobb, csak a képzelet szab határt. Nem csak kapszula tárolásra alkalmas, tárolhat benne evőeszközt, teafiltert és apróbb tárgyakat. Amennyi felületet elfoglal a kapszulatartó, annyit lehet a tetejére pakolni (kávéskészletet, kávéfőzőt). Tetején lévő vastag (kb. 4mm) sötétített üveg teszi még vonzóbbá és könnyebben tisztíthatóbbá.

A gyártó ajánlása szerint: 56 db Nespresso vagy 20 db Vertuo vagy 20 db Dolce Gusto kapszulát képes tárolni, de ez nagyban növelhető az elrendezés módosításával, lásd a termék képeket. 

A fiók 6 cm-es belső magassága lehetővé teszi egyes kapszulák pl. Lavazza, Tchibo Cafissimo egymás fölé is helyezését is.

A bambusz termékekkel nem terheljük környezetünket, hiszen megújuló természetes anyagból készülnek.

Tisztítása: langyos enyhén szappanos/mosogatószeres vízzel. Első használat előtt végezze el a tisztítást! Folyadékok, csomagolás nélküli élelmiszerek tárolására nem alkalmas!

A tároló dobozt üresen küldjük. A terméképeken látszódó egyéb termékek (kapszulák) csak a tároló sokféle felhasználhatóságát illusztrálják. A fiók elválasztók nem állíthatók.

 

 

Méretek

Termék méret: 300x300x100 mm

Fiók belső méretek: 3db 285 mm (hosszú) x 60 mm (magas) x 65 mm (széles) fiók

Csomagolt méret: ~310x310x110 mm

Súly: 2,4 kg

Nincs raktáron
11 990 Ft
Csomagajánlatok